Utställning: NERK, 7-8 februari

| Postat i: Kattutställning, Spock
0
Jag och Spock åkte till Örebro för att för första gången sova på hotell tillsammans. Jag skulle ställa ut honom både lördag och söndag och hade ingen skjuts från Västerås båda dagarna. Då var det smidigare att sova i Örebro dagen innan efter att vi tagit tåget dit. Det var minst sagt en upplevelse att sova på hotell, för herrn tyckte det var mycket långtråkigt och ville riva allt som fanns att riva. Jag fick stänga in alla lösa saker i badrummet :P. Det blev inte mycket sömn dom två nätterna vi sov där. Han saknade ju Paddi där hemma!
 
 
 
Det roligaste med hela resan var ändå att äntligen få träffa Ulrika som är en tjej man kan säga att jag är utställningsmentor till. Vi har haft kontakt i många månader och jag har lärt henne allt om utställning, och det var helt perfekt att vara med på hennes första, för att göra den så bra och lugn som möjligt för henne. Jag vet själv hur nervös jag var på min första utställning!
 
 
 
Här är några bilder som Ulrika Boström (http://iccka.blogg.se/) tog under lördagen. Spock hade domaren Martti Peltonen. Han tyckte om Spock jättemycket, men han gick inte vidare i nomineringen.
 
Spock och sin maskot Chewbacca. Jag hade ju Star Wars-tema i buren :)
 
 
 
 
 
Maya, Paddis dotter, var där! <3
 
 
 
Spock charmade hela Acana-montern. Dom kom med godis och fotade honom flera gånger båda dagarna. Helt kära och ville ha honom som maskot i sin monter :P. När han vann Best in show gick jag och berättade det för dom. Då tömde dom sina provsmakningsskålar med godis och hällde allt i en stor påse och gav till Spock ^^. Blir så glad när folk blir charmade av min lilla kille!
 
 

På söndagen hade Spock Donatella Mastrangelo som domare. Hon älskade honom! Och nominerade honom också till panelen! Första gången av 3 utställningar i Örebro som han blir nominerad. Så det var jätteroligt. Hon satt och pussade och kramade på Spock samtidigt som hon pratade babyspråk på italienska när hon skrev hans bedömningssedel. Bra betyg!
 
 
   
Foto: Ulrika Boström
 
 
Och hur gick det då? JO SPOCK VANN BEST IN SHOW! Min grymma kille! Jag är så stolt över honom så det finns inte! <3
 
  
Foto: Anton Hallenberg (panelbilderna)
 
 
 
 
Sammanfattning alltså. Spock skötte sig så exemplariskt som han alltid gör på utställning, fick två cert och vann Best in show på söndagen. Han har nu bara 3 cert kvar tills han blir Grand International Premier, som är den näst högsta titeln :). Den kan han ta på Scandinavian winner!