Birka 22-23 november

| Postat i: Kattutställning, Spock
0
     
 
Birka's utställning i Skogås gick bra! Spock fick sina 2 cert och blev även nominerad på söndagen. Han fick en röst i panelen, men vinnaren blev en svart cornish rex. Hade sällskap hela helgen av min kompis Lovisa, hennes uppfödare och Anna som har köpt Paddi's dotter Maya. Paddis uppfödare och hennes mamma Lena kom även och hälsade på oss på söndagen. Lena är Spocks största fan helt klart :P, hon avgudar honom och var så glad när hon fick gosa med honom. Hon stannade ända tills han hade varit uppe i panelen bara för att heja på honom med mig, även fast det drog ut långt på tiden. Där snackar vi dedikerad anhängare ;)
 
Träffade Paddi's dotter Maya där! Det var hennes första utställning och hon var jätteduktig hos domaren. När jag först såg henne blev jag så nostalgisk, stolt och helt tårögd. Tänk att jag varit med när hon föddes och hennes 3 första månader i livet och nu är hon så stor och duktig, lilla älskade Maya <3
 
Spock fick bra bedömningar, men den bästa fick han av Lone Lund som sa att hans kropp var perfekt och hans skinn/fjun som en orgasm, haha.
 
Nu blir det lite vila från utställning tills i februari då det är tänkt att vi ska på Nerk :)!